Πολύ εύλογα μπορέι να γεννηθεί  η απορία για ποιο λόγο κάποιος  να δαπανήσει χρήματα για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας για την επιχείρησή του. Οι λόγοι δεν είναι τόσο προφανείς και σε μία εποχή που οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών  προσπαθούν να μειώσουν τα μπατζετ και τα κόστη τους κάτι τέτοιο δεν αποτελεί την πρώτη τους προτεραιότητα.

Παρόλα αυτά θα ήταν μεγάλο λάθος να προσπαθήσει μια εταιρεία να μειώσει τα κόστη της μη επενδύοντας σε ένα website. Σας παραθέτουμε παρακάτω ορισμένους από τους λόγους:

# Οι ανταγωνιστές σας έχουν ιστοσελίδα

Αν δεν έχετε παρουσία στο διαδίκτυο και έχουν οι ανταγωνιστές σας τότε χάνετε πωλήσεις επειδή εκείνοι είναι πιο πολύ προσβάσιμοι στους καταναλωτές. Από την άλλη, εάν οι ανταγωνιστές δεν έχουν ιστοσελίδα, τότε αν είχατε εσείς αυτό θα δημιουργούσε το πλεονέκτημα οι καταναλωτές να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε εσάς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να επικρατήσετε. Αν δεν έχετε ιστοσελίδα χάνετε έτσι την μεγάλη ευκαιρία να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

# Οι άνθρωποι ΘΑ ψάξουν για εσάς στο διαδίκτυο

Στις μέρες μας, οι άνθρωποι κάποια στιγμή θα ψάξουν για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Αυτοί είναι οι καταναλωτές που θα θέλουν να σας βρουν, και αν δεν μπορούν να σας βρουν στο διαδίκτυο πως θα έρθουν σε επαφή μαζί σας? Μη διαθέτοντας μια ιστοσελίδα, λέτε στην ουσία στους καταναλωτές ότι δεν ενδιαφέρεστε να είστε προσβάσιμοι σε αυτούς. Θα τρέχατε ποτέ μια επιχείρηση χωρίς τηλέφωνο; Επομένως γιατί να ρισκάρατε να την τρέχατε χωρίς μια ποιοτική ιστοσελίδα;

# Φτιάχνετε την εικόνα της επιχειρησής σας 

Είτε είστε μία νέα, είτε μια μικρή είτε μια μεγάλη επιχείρηση στόχος σας είναι να κάνετε γνωστή την επιχείρησή σας στους καταναλωτές. Επενδύοντας σε ένα καλοφτιαγμένο website μπορείτε να δώσετε την πεποίθηση στους καταναλωτές ότι είστε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά είστε. Οι άνθρωποι περιμένουν από εσάς να έχετε μια ιστοσελίδα, αν δεν έχετε ή η ποιότητά της είναι χαμηλή, τότε δημιουργείται ζημιά στην   ”φήμη” της επιχείρησή σας.

# Η επιχείρηση είναι ανοιχτή 24/7

Η επιχείρηση στην φυσική της τοποθεσία είναι ανοιχτή για συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Με μία ιστοσελίδα είστε διαθέσιμοι στους πελάτες 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να έρχονται επαφή μαζί σας πέρα από τις τυπικές ώρες λειτουργίας της επιχείρησή σας. Αν πουλάτε φυσικά προϊόντα, αυτό τους παρέχει την δυνατότητα να αγοράσουν από εσάς όταν δεν θα μπορούσαν σε άλλες συνθήκες ή τους δίνεται την άνεση των αγορών από το σπίτι.

# Οι ιστοσελίδες είναι το ιδανικό μέσο για διαφήμιση

Όταν το μπάτζετ για διαφήμιση θα πρέπει να μειωθεί τότε μια ιστοσελίδα μπορεί εύκολα να διαδραματίσει αυτό το ρόλο. Ένα ποιοτικό website παρέχει πολλαπλούς τρόπους για να μεταφέρεται το μήνυμά σας στο ακροατήριο. Μπορείτε όχι απλά να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά να διαφημίσετε το ποιος είστε και το γιατί θα πρέπει να αγοράσουν από εσάς. Δεν υπάρχει άλλο διαφημιστικό μέσο που μπορεί να συγκριθεί με την αποτελεσματικότητα ή την ευκολία της χρήσης στον τελικό καταναλωτή.

# Αύξηση των πωλήσεων

Είτε πουλάτε προϊόντα είτε παρέχεται υπηρεσίες, αν δεν έχετε μια ιστοσελίδα τότε πιθανότατα θα χάσετε ένα μεγάλο κομμάτι των πωλήσεων της επιχείρησή σας. Επενδύοντας σε μία ιστοσελίδα υψηλής ποιότητας θα βοηθούσαν  στην αύξηση των κερδών σας παρουσιάζοντας τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας με έναν πολύ ελκυστικό τρόπο στους καταναλωτές.

# Αποκτάται επίγνωση για την επιχείρηση από τους πελάτες σας

Επενδύοντας στις τεχνολογίες μιας ιστοσελίδας όπως χρησιμοποιώντας φόρμες, έρευνες και ερωτηματολόγια μετατρέπεται την ιστοσελίδα σε ένα μεγάλο εργαλείο μάρκετινγκ. Από την άλλη, αποκτάται πολύτιμες πληροφορίες από τους πελάτες σας για τις επιθυμίες τους το τι τους αρέσει περισσότερο και γενικά για την άποψή τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

#  Άνοιγμα σε νέες αγορές

Με τις πολύτιμες πληροφορίες που μπορείτε να αποκτήσετε από ένα website, θα μπορείτε πλέον να απευθυνθείτε και σε νέες αγορές στις οποίες θα ήταν αδύνατο  να είχατε πρόσβαση στο παρελθόν. Έτσι η επιχείρησή σας θα αναπτυχθεί περαιτέρω. Επενδύοντας σε μία ιστοσελίδα δεν είστε πλέον μια μικρή επιχείρηση. Τώρα έχετε την δυνατότητα να σας δουν εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο!

# Βελτιώνεται η επικοινωνία  με τον καταναλωτή

Η βελτίωση της επικοινωνίας με τον καταναλωτή και το  να κάνει ευκολότερο τον τρόπο με τον οποίο ο καταναλωτής θα έρθει σε επαφή με την επιχείρηση είναι αυτό που επιζητούν όλοι, είτε απαντώντας συγκεκριμένες ερωτήσεις που τίθενται μέσω των φορμών, είτε μπλογκάροντας πληροφορίες σχετικές με την επιχείρηση, είτε βοηθώντας των καταναλωτές μέσω online support διαδικτυακών πυλών.

Καλέστε μας σήμερα στο 211.21.33.139 ή 698.71.51.484 ή στείλτε μας email στο info@codelibre.com

Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία των προϊόντων μας