Γιατί τόσο χαμός με το νέο iphone 7? Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λειτουργίες του.

  • Πλέον το κεντρικό κουμπί(home button) δεν είναι και τόσο κουμπί. Είναι εντελώς επίπεδο και δεν σου δίνει την δυνατότητα για να το πατήσεις παρά μόνο χρησιμοποιείται σαν αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και σου δίνει και ένα feedback όταν το ακουμπάς ότι το κινητό λειτουργεί.
  • Ακόμη θα παρατηρήσουμε ότι πλέον δεν υπάρχει υποδοχή για τα παλιά ακουστικά όπως στο παρελθόν αλλά μία νέα υποδοχή lightning όπως την αποκαλεί η apple. Παρόλα αυτά για όσους έχουν τα παλιά ακουστικά τους παρέχεται και ένας αντάπτορας για να τα χρησιμοποιήσουν εφόσον το επιθυμούν. Η μεγάλη καινοτομία βέβαια είναι τα wireless ακουστικά τα οποία είναι συμβατά με το iphone και μπορείτε να χρησιμοποιείστε όποια θέλετε από αυτά.

  • Η ποιότητα του ήχου πλέον είναι σε άλλο επίπεδο.  Ο ήχος είναι stereo και προέρχεται από ηχεία που βρίσκονται στο πάνω και κάτω μέρος του κινητού.
  • Όσο για την εικόνα και εκεί η apple έρχεται να επιδείξει αξιοζήλευτα επιτεύγματα. Με δύο κάμερες των 12 megapixels(η μία με telephoto φακό) με zoom μετά από 2x με hardware και μετά το 10x με software. Πραγματικά μια δοκιμή κάνοντας zoom σε μια εικόνα μπορεί να μας δείξει ποιες είναι οι δυνατότητες του νέου iphone. Μάλιστα σε μελλοντικό update θα μπορούν οι χρήστες να έχουν την δυνατότητα του bouquet εφέ, του γνωστού σε όλους μας εφέ που κάνει θολό το τοπίο.
  • Ακόμη μία εντυπωσιακή καινοτομία είναι ότι πλέον μπορείτε να βυθίσετε άφοβα στο νερό το νέο iphone χωρίς να πάθει τίποτα. Μπορείτε να το αφήσετε εκεί για 30 λεπτά μέχρι και σε βάθος ενός μέτρου χωρίς να πάθει τίποτα. Και ακόμη και μέσα στο νερό όταν είναι ανταποκρίνεται στο πάτημα πάνω στην οθόνη αν και όχι τόσο άμεσα. Μπορείτε δηλαδή να βγάλετε και φωτογραφίες όταν είστε κάτω από το νερό αν και δεν θα το προτείναμε.
  • Όσον αφορά την δύναμη του επεξεργαστή και το 7 αλλά και το 7 plus έχουν τον 810 fusion. Όσο για την RAM το απλό 7 έχει 2 giga ram ενώ ο 7 plus έχει 3 giga. To μέγεθός οθόνης είναι το ίδιο όπως στο 6  και 6 plus δηλαδή 4.7 και 5.5 ίντσες αντίστοιχα. Η ανάλυση στο 7 plus είναι 1080p ενώ στο απλό είναι λίγο λιγότερο χωρίς όμως μεγάλη διαφορά. Και τα δύο φορούν το λειτουργικό ios 10. H μπαταρία είναι σαφώς καλύτερη από το 6 με την Apple να υπόσχεται μία παραπάνω ώρα λειτουργίας.

Καλέστε μας σήμερα στο 211.21.33.139 ή 698.71.51.484 ή στείλτε μας email στο info@codelibre.com

Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία των προϊόντων μας