Πολλές φορές μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος για μία εταιρεία  να πρέπει γράψει ένα νέο post στην ιστοσελίδα της. Έχει παρατηρηθεί σε αρκετές περιπτώσεις ότι αφού περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός απόκτησης μιας νέας ιστοσελίδας για μια επιχείρηση στην συνέχεια η ιστοσελίδα παραμελείται. Παρόλο που καταλαβαίνουμε ότι ορισμένες φορές κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό εν τούτης είναι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσει στην προώθηση της εταιρείας και των προϊόντων που προσφέρει.

Στην ερώτηση λοιπόν πόσο συχνά θα πρέπει να ανανεώνονται τα νέα μιας ιστοσελίδας εμείς θα προτείναμε: 1 φορά την εβδομάδα περίπου.

Για ποιο λόγο είναι η επόμενη ερώτηση η οποία συνήθως γίνεται.

-  Είναι η ιδανική αναλογία ποιότητας/ποσότητας. Με άλλα λόγια, για να ασχοληθεί ένας υποψήφιος πελάτης η χρήστης με την ιστοσελίδα θα πρέπει να ανανεώνεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας με ένα ικανοποιητικό ρυθμό. Φανταστείτε λοιπόν έναν χρήστη να μπαίνει σε μία ιστοσελίδα. Να του αρέσει αρκετά η ιστοσελίδα και να την βρίσκει ενδιαφέρουσα. Κάποια στιγμή ίσως ξαναεπισκεφτεί την ιστοσελίδα καθώς την βρίσκει αρκετά χρήσιμη και αυτή δεν έχει ανανεωθεί καθόλου. Ίσως μετά από καιρό επανέλθει αλλά πάλι δεν υπάρχει κάτι νεότερο στο site αυτό. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο χρήστης αυτός, αν και αρχικά ήταν ενθουσιασμένος με την ιστοσελίδα να μην επανέλθει καθώς θεωρεί ότι δεν έχει να τον ενημερώσει για κάτι περαιτέρω.

-  Θα οδηγήσει την ιστοσελίδα σε μεγαλύτερη κίνηση. Αυτό σημαίνει περισσότεροι δυνητικοί πελάτες της εταιρείας άρα περισσότερες πωλήσεις. Όπως γνωρίζουμε η Google λατρεύει το «φρέσκο» περιεχόμενο. Μάλιστα θεωρεί ότι είναι τόσο σημαντικό ώστε τα posts που είναι πιο πρόσφατα να τα ανεβάζει πιο ψηλά στα αποτελέσματά της. Τι πιο σημαντικό από το να έχει μια επιχείρηση πολλές από τις σελίδες του website της ψηλά στα αποτελέσματα στην Google;

Κλείνοντας θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι μια επιχείρηση μπορεί να έχει πολύ σημαντικές δουλειές κατά την διάρκεια της εβδομάδας όπως είναι η συνάντηση με νέους πελάτες, επαφή με καινούριους, πληρωμές κτλ π. Το να φροντίσει να γράφει όμως αρκετά συχνά νέα στην ιστοσελίδα της θα την βοηθήσει στην στρατηγική μάρκετινγκ που ακολουθεί και να διατηρήσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον των χρηστών προς αυτή. 

Καλέστε μας σήμερα στο 211.21.33.139 ή 698.71.51.484 ή στείλτε μας email στο info@codelibre.com

Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία των προϊόντων μας