Στην εποχή μας,εποχή άνθησης της πληροφορικής και της τεχνολογίας,πολλοί από εμάς έχουμε συλλάβει διάφορες ιδέες και θέλουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας site.Όμως πρέπει να προσέχουμε τις παρακάτω<<Επτά Εντολές>> έτσι ώστε να καταφέρουμε στην πραγματικότητα να υλοποιήσουμε την πολυπόθητη ιδέα μας αποφεύγοντας τυχόν λάθη!!

 


Πιο συγκεκριμένα...

Κανόνας πρώτος:

Πρέπει να είμαστε ακριβείς στα λεγόμενά μας.Σκεφτείτε πως ο κάθε προγραμματιστής είναι σαν ένας αρχιτέκτονας:εμείς θα πρέπει να τον οδηγήσουμε κατάλληλα έτσι ώστε να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων μας!!

Kανόνας δεύτερος:

Πρέπει να καταλάβουμε πως το site που θέλουμε να δημιουργήσουμε είναι σαν ένα σπίτι.Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις σαφείς οδηγίες που πρέπει να δώσουμε για το πώς θα φτιαχτεί,θα πρέπει να καταλάβουμε πως αν θέλουμε πρόσθετα στοιχεία αυτά κοστολογούνται ανάλογα με την αξία τους!

Kανόνας τρίτος:

Το φθηνό δεν είναι απαραίτητα και καλό.Ωραία,ναι,οικονομική κρίση έχουμε,αλλά θέλουμε να φτιάξουμε κάτι με σκοπό να μας αποφέρει χρήματα. Μέτρον άριστον σε όλα λοιπόν!!

Kανόνας τέταρτος:

Μια συχνή ερώτηση:<<Aλήθεια,πες μου,πώς μπορώ από αυτό το site να κερδίσω χρήματα>>είναι εντελώς λάθος.Σκεφτείτε βαθύτερα:Αν ήξερε ο κάθε προγραμματιστής τον τρόπο που θα κερδίσει χρήματα από κάθε site που θα έφτιαχνε τότε σίγουρα δεν θα εργαζόταν για εμάς!!

Kανόνας πέμπτος:

Πρέπει να στηρίζουμε και να δουλεύουμε το site μας με υπομονή και επιμονή.Αν το παραμελήσουμε και περιμένουμε απλά να μας αποφέρει κέρδη,το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ!!

Kανόνας έκτος:

Πολλές φορές ενώ έχουμε μια καθαρή εικόνα στο μυαλό μας για τις λειτουργίες που θέλουμε στο οποιοδήποτε software ζητήσουμε, επηρεαζόμαστε απο τις γνώμες των άλλων και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι εταιρείες να γίνονται αποδέκτες αλλοπρόσαλλων απαιτήσεων οι οποίες έρχονται πολλές φορές σε αντίθεση με τα αρχικά μας λεγόμενα.

Kανόνας έβδομος:

Πρέπει να καταλάβουμε πως ο προγραμματιστής έχει πάντα όλη την καλή διάθεση  να μας βοηθήσει και να μας κατατοπήσει σε όσα δε γνωρίζουμε πάνω στα διάφορα κομμάτια του site!!

Αν καταφέρουμε να παραλήψουμε τα παραπάνω λάθη,το σίγουρο είναι πως θα δημιουργηθεί ένα πρoϊόν ακριβώς όπως το ονειρευτήκαμε!!Γι’αυτό περιμένουμε με προσμονή και αισιοδοξία να υλοποιήσουμε άμεσα τα δικά σας όνειρα!!

Καλέστε μας σήμερα στο 211.21.33.139 ή 698.71.51.484 ή στείλτε μας email στο info@codelibre.com

Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία των προϊόντων μας