Όλοι γνωρίζουν την κλινική Gastrounit. Πρόκειται για την παγκόσμια γαστρεντερολογική μονάδα  με έδρα και στην Αθήνα η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου Γαστρεντερολογικές υπηρεσίες.

Αυτή τη φορά η ανάγκη ήταν λίγο διαφορετική. Αφορούσε το Digital Signage. Όπως γνωρίζουμε το Digital Signage περιλαμβάνει την χρήση οθονών LCD,LED ή προτζέκτορες για την προβολή μέσω αυτών περιεχομένου όπως ψηφιακές εικόνες,βίντεο,streaming και πληροφοριών που μπορούν να παρέχονται σε δημόσιους χώρους,μέσα μαζική μεταφοράς,μουσεία,στάδια,ξενοδοχεία,εστιατόρια,νοσοκομεία κτλπ.

Αποστολή μας ήταν να φτιάξουμε μια σύγχρονη εφαρμογή που αφορά τον καιρό, η οποία θα εμφανίζεται τόσο σε ολόκληρη την γιγαντοθόνη, όσο και σε μορφή "widget" έτσι ώστε πέρα απο τις πληροφορίες του καιρού οι επισκέπτες να έρχονται σε επαφή και με περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την κλινική.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει πλήθος πληροφοριών σχετικά με τον καιρό και ανήκει όπως αναφέραμε στην κατηγορία του Digital Signage. Ορισμένες απο τις πληροφορίες που παρέχονται στο κοινό είναι πέρα από την τωρινή θερμοκρασία και την μέγιστη-ελάχιστη της ημέρας, τα επίπεδα της υγρασίας, η ένταση και η κατεύθυνση του ανέμου,ώρα Ανατολή-Δύσης του ηλίου καθώς και της Σελήνης.Όλα αυτά μέσα απο ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και παράλληλα φιλικό προς τον χρήστη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Gastrounit για την άψογη συνεργασία μας. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθεις και των δύο μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον τομέα της υγείας και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες υγείας τους σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η συνεργασία αυτή δείχνει πως η τεχνολογία έρχεται πλέον να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες όλων των κατηγοριών. Στην ενότητα με τα έργα μας μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο έργο και τις λεπτομέρειες του, καθώς και ενδεικτικά έργα του Codelibre.

Καλέστε μας σήμερα στο 211.21.33.139 ή 698.71.51.484 ή στείλτε μας email στο info@codelibre.com

Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία των προϊόντων μας