Παρουσίαση των λειτουργιών του Ιphone 7

Γιατί τόσο χαμός με το νέο iphone 7? Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λειτουργίες του.

Τρόποι για να έχεις το καλύτερο από όλα τα site/eshop

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένους κανόνες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να έχετε ένα πολύ καλό  και οργανομένο site/eshop το οποίο θα κάνει εντύπωση.

 

Συχνά λάθη μεταξύ πελατών που θέλουν να δημιουργήσουν ένα καινούριο site με την εκάστοτε εταιρεία

Στην εποχή μας,εποχή άνθησης της πληροφορικής και της τεχνολογίας,πολλοί από εμάς έχουμε συλλάβει διάφορες ιδέες και θέλουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας site.Όμως πρέπει να προσέχουμε τις παρακάτω<<Επτά Εντολές>> έτσι ώστε να καταφέρουμε στην πραγματικότητα να υλοποιήσουμε την πολυπόθητη ιδέα μας αποφεύγοντας τυχόν λάθη!!

Τι είναι το Magento eshop

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα συστήματα eshop εμφανίζονται. Τα περισσότερα απο αυτά είναι άρτια. Όμως όλο και περισσότεροι μας ρωτούν τι είναι το Magento, και θα άξιζε το κόπο το eshop τους να κατασκευαστεί σε Magento. 

Λοιπόν, το Magento υπάρχει αρκετό καιρό και είναι πραγματικά ένα ισχυρό εργαλείο για την κατασκευή και την υποστήριξη του eshop σας για μια σειρά απο λόγους.

To Codelibre στην υπηρεσία της υγείας και του Digital Signage.

Όλοι γνωρίζουν την κλινική Gastrounit. Πρόκειται για την παγκόσμια γαστρεντερολογική μονάδα  με έδρα και στην Αθήνα η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου Γαστρεντερολογικές υπηρεσίες.

Αυτή τη φορά η ανάγκη ήταν λίγο διαφορετική. Αφορούσε το Digital Signage. Όπως γνωρίζουμε το Digital Signage περιλαμβάνει την χρήση οθονών LCD,LED ή προτζέκτορες για την προβολή μέσω αυτών περιεχομένου όπως ψηφιακές εικόνες,βίντεο,streaming και πληροφοριών που μπορούν να παρέχονται σε δημόσιους χώρους,μέσα μαζική μεταφοράς,μουσεία,στάδια,ξενοδοχεία,εστιατόρια,νοσοκομεία κτλπ.

Τι ιστοσελίδα να επιλέξω για αγορά δυναμική η στατική;

Πολλές φορές τίθεται το παραπάνω ερώτημα από τις εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων στους υποψήφιους αγοραστές, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια διστακτικότητα στην λήψη της απόφασης για κάτι τέτοιο. Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει λόγω της έλλειψης γνώσης για το ποιες είναι οι διαφορές αυτών των ιστοσελίδων και σε τι υπερτερεί η μία έναντι της άλλης. Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να πάρετε την σωστή απόφαση.

Στατικές ιστοσελίδες

Πόσο συχνά θα πρέπει μια μικρή επιχείρηση να ανανεώνει τα νέα στο site της;

Πολλές φορές μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος για μία εταιρεία  να πρέπει γράψει ένα νέο post στην ιστοσελίδα της. Έχει παρατηρηθεί σε αρκετές περιπτώσεις ότι αφού περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός απόκτησης μιας νέας ιστοσελίδας για μια επιχείρηση στην συνέχεια η ιστοσελίδα παραμελείται. Παρόλο που καταλαβαίνουμε ότι ορισμένες φορές κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό εν τούτης είναι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσει στην προώθηση της εταιρείας και των προϊόντων που προσφέρει.

Γιατί η χαμηλή τιμή μιας ιστοσελίδας δεν πρέπει να είναι ο μόνος στόχος;

Είναι σίγουρο ότι η τιμή για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα που πρέπει να λάβει υπόψιν μία επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας προκειμένου να αναθέσει την κατασκευή της σε μία εταιρεία. Παρ ’ότι αυτός ο παράγοντας δεν είναι αμελητέος εντούτοις δεν μπορεί να είναι ο μόνος που θα οδηγήσει μια επιχείρηση στην λήψη της απόφασης. Παρακάτω σας αναφέρουμε ορισμένους από τους λόγους.

Σελίδες

Καλέστε μας σήμερα στο 211.21.33.139 ή 698.71.51.484 ή στείλτε μας email στο info@codelibre.com

Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία των προϊόντων μας