ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  • Slider 2
  • Slider 3
  • Slider 4
Στόχος
Ως γνωστόν,η τεχνολογία όλο και πιο έντονα αποδεικνύει πως είναι ένα μέσο βελτίωσης της καθημερινής ζωής τόσο των ανθρώπων όσο και των επιχειρήσεων.Έτσι, πέρα από συναρπαστική, μπορεί ν’ αποτελέσει το συγκριτικό πλεονέκτημα των σύγχρονων επιχερήσεων. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος μας :να προσπαθήσουμε,δηλαδή,να κάνουμε αυτό το πάθος τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις θ΄ ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις των καιρών μας.
Τι κάνουμε
Το Codelibre είναι μια ομάδα από νέα και ενθουσιώδη άτομα γεμάτα πάθος για την τεχνολογία.Αυτό το πάθος μας οδήγησε στο να έχουμε ένα αξιοζήλευτο πορτοφόλιο έργων και μία απαράμιλλη εμπειρία στην δημιουργία διαδικτυακών πυλών,ιστοσελίδων,e-shops, και γενικότερα εφαρμογών web και mobile. Παράλληλα, οι πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε θα μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την πορεία του εκάστοτε έργου .Επιπλέον, πέρα από την υλοποίηση έργων υψηλής ποιότητας ,θεωρούμε υποχρέωση μας την μετάδοση της γνώσης σχετικά με όλες τις σύγχρονες τάσεις της επιστήμης των υπολογιστών. Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν συνεχώς νέες αναρτήσεις στο ιστολόγιο σχετικά με θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και την τεχνολογία εν γένει. 
Η αξία της εταιρείας μας
Παρά τα τόσα σημαντικά επιτεύγματα της εταιρείας μας και τα projects τα οποία έχουμε φέρει εις πέρας, εμείς θεωρούμε ότι άλλο πράγμα είναι η περιουσία μας. Θεωρούμε ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι του Codelibre είναι η περιουσία μας, αφού αυτοί είναι οι δημιουργοί όλων των έργων.Η συνεχής τριβή τους με την τεχνολογία καθώς και η διάθεση ομαδικότητας που επικρατεί στην εταιρεία μας αποτελούν αδιαμφισβήτητους παράγοντες οι οποίοι εγγυώνται την ανταπόκριση σε όλες τις μελλοντικές προκλήσεις.Για εμάς, άλλωστε,οι προκλήσεις σημαίνουν δημιουργία και εξέλιξη γι΄αυτό και τις επιζητούμε συνεχώς.
Που μπορείτε να μας βρείτε;
Η εταιρεία μας βρίσκεται στο νέο Ηράκλειο στη διεθύνση Ήρας 50. Στην ενότητα επικοινωνία μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους τρόπους επικοινωνίας μαζί μας.
Γιατί να επιλέξετε εμάς;
Η εις βάθος γνώση της τεχνολογίας καθώς και το πάθος γι΄ αυτήν αποτελούν τα εχέγγυα για την ποιότητα της εργασία μας.Σε αυτό να προσθέσουμε την φιλική και άμεση σχέση με τους ανθρώπους(εταιρείες) που συνεργαζόμαστε,τους οποίους ευχαριστούμε και στηρίζουμε συνεχώς. Σε κάθε έργο ξεχωριστά προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό,καθώς θεωρούμε ότι κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει και χαρακτηρίζει την εταιρεία μας πέραν των ανθρώπων/εταιρειών που απευθύνθηκαν σε εμάς.Σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας προτίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν και αυτό φαίνεται έμπρακτα,γι΄αυτό και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας είναι αμφίδρομη.
 

Καλέστε μας σήμερα στο 211.21.33.139 ή 698.71.51.484 ή στείλτε μας email στο info@codelibre.com

Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία των προϊόντων μας