Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα συστήματα eshop εμφανίζονται. Τα περισσότερα απο αυτά είναι άρτια. Όμως όλο και περισσότεροι μας ρωτούν τι είναι το Magento, και θα άξιζε το κόπο το eshop τους να κατασκευαστεί σε Magento. 

Λοιπόν, το Magento υπάρχει αρκετό καιρό και είναι πραγματικά ένα ισχυρό εργαλείο για την κατασκευή και την υποστήριξη του eshop σας για μια σειρά απο λόγους.

Καρχήν είναι ένα απο τα πιο δημοφιλή συστήματα κατασκευής eshop. Ίσως και το πιο δημοφιλές. Είναι ένα πάρα πολύ ευέλικτο σύστημα στο οποίο υπάρχουν πολύ τύποι που μπορεί να επιλέξει κανείς ανάλογα με αυτό που θεωρεί το πιο κατάλληλο για την επιχείρησή του.

Ακόμη είναι open source, δηλαδή ανοιχτού κώδικα. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι δωρεάν ο κώδικάς του(ο αρχικός χωρίς τις τροποποιήσεις) και ότι μπορείς να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες σου. Η κοινότητα δε των προγραμματιστών που το υποστηρίζει είναι πολύ μεγάλη πράγμα που σημαίνει πληθώρα επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

 

 

Επίσης είναι responsive. Αυτό σημαίνει ότι η εμφάνιση μπορεί να προσαρμόζεται (να αυξάνει ή να μειώνει)  ανάλογα με την συσκευή στην οποία εμφανίζεται. Διαφορετικά στον υπολογιστή,διαφορετικά στο tablet και διαφορετικά στα κινητά. Αυτό δίνει μεγάλη άνεση στην χρήση του απο τους τελικούς χρήστες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και η google πλέον ευνοεί τα responsive sites στα αποτελέσματά της.

 

Τέλος περιέχει ένα μεγάλο πλήθος λειτουγιών πράγμα που το κάνει και τόσο ισχυρό σύστημα. Πλήθος πληροφοριών χωρισμένων σε κατηγορίες. Κανείς μπορεί να προσθέσει περισσότερες ή και να αφαιρέσει κατηγορίες.Μπορεί να δεί πολλά στατιστικά σχετικά με τα προϊόντα,της πωλήσεις, τα μέρη που έχουν περισσότερες πωλήσεις και οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί. Μπορεί ακόμη να έχει περισσότερα απο ένα eshops στο ίδιο Magento! Πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται για κάθε κατάστημα να μπαίνει και σε διαφορετικό σύστημα παρα μόνο απο το ίδο σύστημα να διαχειρίζεται όλα τα καταστήματά του. Όλοι οι παραπάνω λόγοι κάνουν το Magento μια ακόμη καλή επιλογή για την κατασκευή του website.

 

Καλέστε μας σήμερα στο 211.21.33.139 ή 698.71.51.484 ή στείλτε μας email στο info@codelibre.com

Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία των προϊόντων μας